Op zoek naar velgen? Velgenspeciaalzaak.nl

  • Tel: 06 44 55 96 77
  • 0

AUTO OCCASIONS

ALGEMEEN

Waar moet u heen met uw vuile of beschadigde voertuig. Wanneer u uitsluitend genoegen neemt met het beste resultaat, is ABossCleaning de juiste partner voor het professioneel in conditie houden van uw kostbare bezit. Wij poetsen voor zowel bedrijven als voor particulieren.
 
Wij werken hoofdzakelijk met de hoogwaardige poetsmiddelen van het professionele merk Cartec.
 
Aan het einde van de leaseperiode dient u als bestuurder uw leaseauto weer schoon en schadevrij in te leveren bij uw leasemaatschappij. Doet u dit niet dan krijgt u meestal een veel te hoge eindafrekening van uw leasemaatschappij voor het reinigen en het eventueel herstellen van de schade aan uw leaseauto. Laat daarom voordat u uw auto inlevert deze behandelen bij ABossCleaning. Ook voor kleine schades.
 
Als u uw voertuig wilt inruilen is het verstandig deze eerst te laten behandelen bij ABossCleaning. Hierdoor krijgt u ongetwijfeld een hogere inruilprijs.
 
Wilt u lekker in uw huidige voertuig blijven rijden is het prettig dit in een schoon en glimmend voertuig te doen. U zult zien dat dit u meer rijplezier geeft. 
 
Ook voor alle merken en type velgen en banden kunt u bij ons terecht. Wij zijn daarin één van de goedkoopste in de regio. 
 
Wij zien u graag in onze vestiging aan de Havenweg 4 te Vianen.