Op zoek naar velgen? Velgenspeciaalzaak.nl

  • Tel: 06 44 55 96 77
  • 0

AUTO OCCASIONS

SPOT REPAIR

Raakt u ook wel eens een paaltje?

Heeft iemand wel eens tegen de bumper van uw voertuig aan gezeten zonder een briefje achter te laten?

Heeft u wel eens schade door takken die krassen maken of een andere oorzaak?

Met spotrepair kunnen wij een kleine schade repareren en dat beperken  tot slechts een klein deel van de auto. Dit scheelt aanzienlijk qua prijs ten opzichte van traditioneel schadeherstel!

Wanneer u een vrij kleine schade heeft aan een plaatdeel  is het mogelijk om alleen die plek opnieuw te spuiten. Spotrepair betekent dus eigenlijk plaatselijk spuiten. 

 

Spotrepair is een beter alternatief voor schadeherstel

 

'Rijdbare' schade. Dit is schade passend in de grote van een A4 papier. Bij het normaal herstel (spuiten) is het gebruikelijk dat de hele bumper of het gehele deel van de auto wordt gespoten. Om een mooie overgang van de kleur te krijgen wordt vaak het naast liggende deel ook meegespoten. Bij een professioneel uitgevoerde spotrepair houden wij zoveel mogelijk de originele lak intact en heeft u weinig kans op kleurverschil. Het bekraste deel van uw auto wordt zo klein mogelijk gemaakt. Al het spuitwerk wordt beperkt tot het stukje op het deel waar de schade is toegebracht.

De plek waar de schade zich bevindt wordt gerepareerd, geschuurd, gespoten en nagepoetst tot de beschadiging verwijderdis. Na deze handelingen is de plek van de schade niet meer zichtbaar. U kunt bij ons een offerte aanvragen en uw schade laten herstellen door middel van spotrepair. Uw auto wordt door ons vakkundig en met een deskundig oog gerepareerd.

 

Spotrepair kosten en prijzen

 

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor de schade aan uw auto/motor/bedrijfsvoertuig kunt u het beste even langskomen bij onze vestiging. Hier kunnen wij samen met u de beste oplossing bekijken om de schade aan uw voertuig te herstellen.