Op zoek naar velgen? Velgenspeciaalzaak.nl

  • Tel: 06 44 55 96 77
  • 0

AUTO OCCASIONS

Over Ons

 

Mijn naam is Arjan Boss en ik ben eigenaar van ABossCleaning. ABossCleaning is een professioneel autopoetsbedrijf. Wij werken voor bedrijven en voor particulieren in Vianen en omstreken.


Mijn bedrijf bestaat sinds 2008 en is gespecialiseerd in de complete reconditionering van zowel het interieur als het exterieur van uw personenauto, bestelauto, vrachtwagen, motor, boot, jacht, caravan en camper. Na een behandeling bij ABossCleaning van uw voer- of vaartuig is deze weer in showroomstaat.

Als u een goede indruk van onze werkwijze wilt hebben, kijk dan gerust verder op onze site onder het hoofdstuk "werkzaamheden" in de keuzebalk.

Wij garanderen goede kwaliteit, service en garantie op al onze werkzaamheden en producten. Wij bieden diverse behandelingen aan zowel voor interieur als exterieur. Door onze lage bedrijfskosten garanderen wij een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wij zien u graag komen voor een vrijblijvende taxatie in onze vestiging te Vianen. Onder het genot van een kopje koffie bekijken wij de mogelijkheden.