Op zoek naar velgen? Velgenspeciaalzaak.nl

  • Tel: 06 44 55 96 77
  • 0

AUTO OCCASIONS

STEENSLAG KRASSEN VERWIJDEREN

Als u veel met uw voertuig op de weg zit dat zult u merken dat er regelmatig kleine steentjes of andere voorwerpen tegen de voorzijde of de motorkap van uw voertuig aankomen.

Hierdoor ontstaan er vaak steenslagplekjes op uw motorkap of bumper. Bij een donkere auto is dit vaak een lelijk gezicht omdat de witte grondlaag dan zichtbaar wordt.

Steenslag op de motorkap of een bumper van uw voertuig  kan problemen veroorzaken aan uw auto. Doordat de lak ontbreekt heeft roest vrij spel en kan dit zelfs tot grotere schade leiden. Laat daarom bij ons steenslag herstellen om erger te voorkomen.

 

Hoe verwijderen wij deze steenslag: 

Door met een speciale verf de gaatjes van de steenslag op te vullen brengen wij de lak weer op kleur. Vervolgens schuren wij deze plekjes licht op zodat deze weer op gelijke hoogte komen met de rest van de lak. Daarna wordt de lak weer gepolijst.

Wij werken met de nieuwste technieken, originele onderdelen en kwalitatief hoogwaardige lakken.

 

Krassen:

Voor krassen geldt hetzelfde als voor steenslag. Vaak lukt het al om een groot gedeelte van de kras te verwijderen met de polijstmachine. Als de kras dieper zit gaan wij op dezelfde wijze te werk als bij het verwijderen van steenslag. Mocht de kras "te diep" zijn dan bestaat altijd nog de mogelijkheid deze middels "spotrepair" te herstellen.

Hoe dit werkt is elders op de site aangegeven.