Op zoek naar velgen? Velgenspeciaalzaak.nl

  • Tel: 06 44 55 96 77
  • 0

AUTO OCCASIONS

WAX GUARD

WaxGuard is een uniek lakverzegelingsprodukt voor uw auto. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt WaxGuard uw auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij de duurzame beschermlaag.  

WaxGuard is een product van Cartec. Al meer dan 25 jaar levert Cartec onderhoudsprodukten voor auto’s aan de professionele autobranche.  Dankzij deze langdurige ervaring was het mogelijk een kwaliteitsprodukt te creëren als WaxGuard.  


WaxGuard is in eigen laboratorium ontwikkeld en langdurig uitgetest in de praktijk. Ook onder de meest extreme omstandigheden. Inmiddels wordt WaxGuard in zo’n 15 landen met succes op de markt gebracht .

 

 

WaxGuard bestaat uit microfijne deeltjes die zich tijdens een behandeling aan elkaar verbinden. Door de verbinding ontstaat één homogene beschermlaag op de lak Deze homogene laag beschermt de lak optimaal  tegen zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil.

Doordat deze laag een 'open'  karakter heeft, kan de lak wel blijven ademen. WaxGuard zorgt voor een onovertroffen water- en vuilafstotende laag waardoor de lak in een optimale conditie blijft en diep blijft glanzen. De auto wassen wordt weer een feest.

 

Garantie:

U ontvangt een schriftelijke garantie op de WaxGuard behandeling. Voor een nieuwe auto geldt een garantieperiode van drie jaar op de beschermlaag. Als de auto ouder dan een half jaar is op het moment van de behandeling, geldt een garantieperiode van 18 maanden.